Änglakort 240425

|25/04, 2024

Änglakort 240425

Hej fina du!

Tack för att du kikar in här på min blogg 😊

Passa på att kika runt lite i kristallernas värld, kanske du hittar något som passar dig perfekt <3

Varför inte en Chiasolit, som det är rea på fram till och med 28/4

Du hittar den här:

Chiasolit - Själsro (xn--sjlsro-cua.se)

Här kommer budskapen till det kort som du har valt, leta upp rätt kort och läs hela budskapet. Känns det inte som det passar? Då kan det vara något som din själ vill att du tänker på extra mycket just nu!

Vill du boka ett årshoroskop med dessa underbara änglakort?
Maila mig på [email protected]

Din investering är 250kr och betalas till via swish.







Kort nummer 1: 

Havet:

”Det djupa blå havet talar till din själ, lugnar och helar dig. Om du så bara föreställer dig att du dyker ned i dess helande djup så får du önskad verkan. Ännu bättre är det om du kan vara vid havet på riktigt. Låt havets kraft och skönhet skölja bort alla dina bekymmer”

Det här kortet kommer till dig därför att du har en särskild anknytning till havet. Det är ett tecken på att du behöver tillbringa mer tid vid havet, kanske åka dit på semester eller ha ditt hem där. Änglarna hjälper dig att får detta till stånd om du ber dem och tillåter dem att göra det. Luften och vattnet vid havet inspirerar och helar dig.

Ytterligare betydelser som kortet kan ha:

Ha havssalt i vattnet när du badar för att dra ut gifter * Drick mer vatten * Knyt an till delfiner och andra vattenlevande djur * Du har haft en koppling till havet i ett tidigare liv * Lär dig en vattensport som dykning, segling eller snorkling.

Kort nummer 2:

Energiarbete:

”Ibland kan det fullkomligt spraka om livet eftersom själva essensen av det är energi. Din kropp är ett förunderligt energifält som svara positivt på kärleksfull behandling. Nu aktiveras dina händer och ditt hjärta för att förmedla helande energi till de du älskar och till dina klienter”

Du fick det här kortet för att änglarna säger att du skulle ha nytta av energiarbete såsom Reiki eller Qigong. Du kan hitta en kompetent utövare genom att kontakta ett metafysiskt eller holistiskt hälsocenter. Änglarna föreslår att du tar emot behandling som är inriktad på helande energier. Kortet kan också betyda att änglarna meddelar att ditt livssyfte innefattar att ge helande energi till andra. Om du har utbildning inom detta område ( eller blivit vägledd att söka sådan utbildning) så betyder det här kortet att du skulle vara väldigt duktig på det.

Ytterligare betydelser som koret kan ha:
Rensa ut energier i ditt hem eller andra omgivningar * Du är väldigt känslig för energier så se till att rena dig själv regelbundet från energier som du kan dragit till dig * Skydda dig själv genom att föreställa dig att du är omgiven av ett skyddande vitt och lila ljus * Gå kurser i helande energiarbete.

Kort nummer 3: 

Se bara kärlek:

”Se bortom det som verkar vara fel, misstag och missförstånd. Se bara kärleken inom varje människa, dig själv inkluderad. Ditt stadiga fokus på den kärlek som varje situation i själva verket bottnar i, för med sig helande på sätt som du inte hade kunnat drömma om”

Änglarna gav dig det här kortet för att påminna dig om att se dig själv, andra och varje situation med deras ögon. När du fokuserar på kärlek faller allt som inte är kärleksfullt bort. Det är som att skruva upp ljuset för att minska mörkret. Kalla på änglarna närhelst du behöver hjälp med att se saker ur en mer kärleksfullt synvinkel.

Ytterligare betydelser som kortet kan ha:

Se bortom andras personligheter och egon och se ängeln i dem. Änglarna kan hjälpa dig med detta om det verkar svårt * Förlåt någon eller något * Släpp ilska,  smärta eller fördömanden och ge dem till änglarna * Ägna dina affirmationer åt det du önskar istället för åt det du är rädd för.

 

 

Kort nummer 4: 

 

Vad önskar du dig?

”Nu har du möjlighet att skriva manus helt enligt ditt hjärtas sanna önskan. När du väl bestämmer dig för vad du verkligen vill ha, och du vet att du är redo för det och förtjänar det, kommer det farande in i ditt liv som genom ett trollslag”

Det här kortet kommer till dig därför att du har väntat på at tecken utifrån ska visa dig vad du ska göra härnäst. Änglarna säger att svaret kommer inifrån dig själv. Du måste bestämma dig för vad du vill innan någonting kan förändras. Frigör tid till att meditera över ditt hjärtas innersta önskan. Var viss om att du förtjänar det bästa, som vi alla gör.

Ytterligare betydelser som kortet kan ha:

Använd dig av affirmationer och positiv visualisering för att manifestera din önskan * Klargör dina önskningar * Släpp rädsla eller skuldkänslor över att be om det du vill ha.

 

Kort nummer 5: 

Var ärlig mot dig själv:

”Se in i ditt hjärta och du kommer att veta sanningen om den här situationen. Du kan tryggt erkänna sanningen för dig själv, för vi kommer att stötta och vägleda dig genom de förändringar som är nödvändiga. Förlita dig på oss för att få modet och styrkan att ta väl hand om dig själv. Fokusera enbart på det du verkligen vill ha så förs det till dig på änglavingar.”

Du fick det här kortet för att änglarna vill ställa dig till svars, på ett milt sätt, eftersom de sett att du ignorerat dina sanna känslor. Antagligen har du varit rädd för att du skall bli överväldigad av känslor och behöva göra vissa förändringar som du inte var redo för, om du erkände ärligt vad du kände. Änglarna försäkrar dig dock om att det mest hälsosamma du kan göra är att bemöta denna situationen med ärlighet. De kommer att hjälpa dig med dina känslor och relationer och de kommer att ge dig allt stöd du behöver för att förändra saker till det bättre. Med det sagt så vill änglarna ändå påminna dig om att bara fokusera på det du vill ha, inte det du räds, så drar du till dig det förra och inte det senare.

Ytterligare betydelser som kortet kan ha:

Situationen kommer att förbättras när du tar itu med den på ett bestämt sätt * Du förtjänar bättre * Lita på det du känner även om inte andra håller med * Ge inte bort din kraft till andra * Undvik att fastna i illusionen att ”så här är det bara”

 

Kort nummer 6:

Lyssna:

 

”Stilla ditt sinne, älskade vän, och lyssna på vår trygga försäkran om att allt har tagits om hand. Var kvar i ett tyst och mottagligt tillstånd utan att oroa dig över exakt hur din önskan kommer att bli verklighet. När kropp och sinne tystnar hör du oss snabbt och klart. Detta är vad vi ber dig: Lyssna.”

 

Du fick det här kortet därför att änglarna vill att deras budskap ska nå fram till dig. De ber dig att tala mindre och lyssna mer. (När man är stressad blir man lätt pratsam.) Ge dina bekymmer till änglarna och lita på att de har hört dina böner. Om det verkar som om de inte svarar inte på dina böner, så är det troligen för att du inte lyssnar på svaren. Dra dig alltså tillbaka till ett lugnt ställe för att lyssna på dina änglar. Blunda, andas djupt……och lyssna.

 

Ytterligare betydelser som kortet kan ha:

 

Undvik oljud * Det änglarna har sagt har du uppfattat rätt * Stäng TV:n eller radion * Du har fått känsligare hörsel eftersom du ställt in dig på änglarnas frekvens * Rensa öronens chakran genom att föreställa dig ett ljus som rengör området ovanför varje ögonbryn.