Healing Lidköping

Välkommen till Själsro! Hit kan du vända dig för healing med kristaller, detta är något jag erbjuder både på plats hos mig men även på distans. Med min healing vänder jag mig bland annat till er i Lidköping med omnejd. 

Kristallhealing är en metod som är både djup och fantastisk, en behandling ger harmoni och lugn. Healingen går in på djupet och arbetar i auran och chakran. Mitt arbete under behandlingen är att bland annat fylla på dina chakran med ny energi för att balansera. Mina tidigare kunder säger att de efter en behandling har känt ett stort lugn i kroppen, ett lugn som de inte har haft på många år. 

Ifall du har ont någonstans får du gärna tala om det för mig innan behandlingen, därmed kommer jag kunna lägga mer fokus i närheten av din smärta för att ge det möjligheten att läka så mycket som möjligt. Däremot kan jag inte garantera att din smärta kommer försvinna helt eller att jag kommer kunna läka dina sår. Jag gör mitt bästa för att göra din vardag så smärtfri och dräglig som möjligt.

Kristallerna som används under healingen kommer hjälpa till att lösa upp eventuella blockeringar. De kommer även hjälpa till att ge dig en mer positiv syn på tillvaron samt att du får mer ork för att möta utmaningar och tuffa situationer som uppkommer. Dessa kristaller aktiverar bland annat ditt andliga medvetande, vilket får dig att tänka klarare samt att du har lättare för att ta beslut och stå upp för dig själv.

Min healing går lika bra att få på plats hos mig, i närheten av Lidköping, såväl som på distans. Du väljer själv det alternativet som passar dig bäst, bor du i närheten rekommenderar jag att du kommer till mig men befinner du dig längre bort kan distanshealing passa bättre. 

Behandlingen tar ungefär 1 timma. Under healingen fyller jag på med villkorslös kärlek till dig och ditt inre barn!